• Forside

Glock: Toyota klar til sejr

Vi har hørt det før! Højt placerede folk i Toyota koncernen hiver normalvis violinen frem og spiller løs på melodien der hedder Toyotas første Grand Prix sejr. Denne gang er det Timo Glock der over for AUTOSPORT argumenterer for hvorfor violinen senere skal spille champagnegaloppen.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 24/3 2009 klokken 13:03

Det er ikke første gang at en nyhed som denne løber over skærmen, og hvorvidt denne nyhed derfor er berettiget vil jeg lade dig som læser at bedømme. Den er imidlertid lidt anderledes, violinen er blevet tunet, og har fået en lidt anden lyd.

Timo Glock er overbevist om at Toyota er klar til sejr, men om det bliver i sæsonpremieren, er det straks lidt sværere at spå om:

”Jeg tror at folket er rigtigt motiverede og det har de været siden sidste år – især anden halvdel (af sidste sæson. red.)”

”Siden bilens første test har alle vist stor styrke, alle er i højeste gear, og alle ønsker at Toyota får sin første sejr.”

Det siger Timo Glock til det tyske Autosport. Han tilføjer: ”Det ville være en drøm der gik i opfyldelse, hvis du kan interviewe mig søndag aften som løbsvinder.”

Han tror at Toyota nu mere end nogensinde før har mulighed for at få sin længe ventede sejr, men det er svært at spå om da vinterens test ikke har budt på de store afsløringer. Der er dog ingen tvivl om at han mener at Brawn GP sidder med en lille fordel.

Udover dette kaster Timo Glock ikke meget nyt frem i lyset, men han er, som andre, overrasket over McLarens manglende tempo.