• Forside

Williams vil beholde Rosberg

Nico Rosbergs kontrakt med Williams Toyota udløber efter denne sæson, men Sir Frank Williams er ikke klar til at slippe den hurtige tysker endnu. ”Vi vil tage en snak med ham om fremtiden, meget snart.”

Nico Rosberg udenfor Ristorante El Cordobes i Monza. ( . Copyright Peter Hartig

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/3 2009 klokken 14:03

Nico Rosberg har, over vinteren, flere gange klart udtalt, at hvis Williams ikke leverer en bil, der kan vinde, vil han finde et hold, som kan give ham den.

Mange mener, at Nico Rosberg allerede har spildt alt for megen tid på Williams holdet, der har haft det meget svært, efter at BMW forlod dem som partner. Men de nye regler kan være det, der skal til, for at Williams igen bliver at finde helt fremme blandt de forreste hold.

”Vi vil tage en snak med Rosberg omkring fremtiden. Hellere før end senere,” kom det fra Sir Frank Williams, der ikke ligger skjul på, at han meget gerne ser, at den unge Rosberg bliver hos dem lidt længere.

Rosberg ved dog godt, at han skal til at vinde løb nu og at han skal finde et andet hold, hvis ikke Williams kan levere varen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.