• Forside

Hamilton frustreret

McLarens britiske verdensmester, Lewis Hamilton, truer nu McLaren med, at han er klar til at se efter en ny arbejdsgiver, hvis ikke de får mere skub i deres nuværende racer, der angiveligt er så langsom som test har vist.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/3 2009 klokken 11:03

Lewis Hamilton har tidligere proklameret, at han ikke kan se sig selv køre for et andet hold end McLaren, som han i år vil køre sin tredje sæson for. Det er samtidig nummer to ud af hans nuværende femårs kontrakt.

Men de seneste problemer McLaren har haft, har fået briten til at udtale, at han ikke længere blankt vil afvise eventuelle henvendelser fra konkurrenterne.

Som det efterhånden er almindeligt, siges det, at også Lewis Hamilton har den såkaldte kattelem indbygget i sin kontrakt med McLaren. Den giver ham mulighed for at forlade holdet i utide, hvis ikke de leverer en bil der kan vinde løb.

”Jeg er ikke blevet kontaktet af andre hold, men som det ser ud nu, vil jeg klart tage en snak med dem, der måtte henvende sig til mig,” lød det fra Hamilton i Melbourne.

Massa og Hamilton bytter drikkedunk

Rygterne siger, at Ferrari er klar til at tilbyde Hamilton det dobbelte af hvad han får i løn hos McLaren. Men måske er briten ikke så dyr, hvis McLaren virkelig er så langsomme, som deres testtider har antydet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.