• Forside

Diffuser sagen afvist

I første omgang er sagen om de 3 ulovlige diffusers på Brawn GP, Toyota og Williams racerne blevet afvist, men det betyder ikke, at sagen er død. Dog er de tre hold sikret retten til at kører de næste to løb, uden at skulle ændre på noget

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/3 2009 klokken 16:03

Det har været en dag præget af nervøsitet, for Williams, Toyota og Brawn GP, da de måtte vente omkring 6 timer på at få et svar på, om de var købt eller solgt, i sagen om de tvivlsomme diffuser designs.

Men heldigvis for tilskuerne, endte det med, at alle slap gennem med deres designs og vi således vil få alle biler til start på søndag.

Om det så er den endelige afgørelse, kan vi på nuværende tidspunkt ikke vide, da de hold der har klaget, nu har mulighed for at klage over udfaldet, som så skal for FIAs ret.
Det betyder, hvis de vælger at appellere, vil resultaterne for de kommende to løb, ikke nødvendigvis være de endelige resultater, hvilket så er ærgerligt for alle der følger med i Formel 1.

Ingen af de involverede hold ønsker at kommentere på hvad der kan ske efterfølgende, men Toyotas motorsports bestyrelsesformand, Tadashi Yamashina, siger, at de er meget tilfredse med udfaldet, men helst ikke vil kommentere yderligere på sagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER