• Forside

Er Hamilton på vej til Brawn GP?

Der er fortsat ballade omkring McLaren og Lewis Hamiltons løgne i forbindelse med Trullis overhaling under det Austalske Formel 1 Grand Prix. Senest forlyder det, at Hamilton seriøst overvejer at skifte Brawn GP.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/4 2009 klokken 12:04

McLarens forsvarende Formel 1 verdensmester, briten Lewis Hamilton, er angiveligt så frustreret over skandalen om hans og holdets løgne, i forbindelse med den famøse overhaling i Australien, at han seriøst overvejer at forlade holdet der har opfostret ham som racerkører.

McLaren er indkaldt til et møde overfor WMSC, hvor de skal redegøre for de løgne der kom i Australien, noget som kan ende med en meget seriøs straf, i stil af udelukkelse fra den igangværende kamp om mesterskabet, da det ses som skærpende omstændigheder, at de allerede har modtaget en stor dom og at man slår hårdt ned på hold, der sætter sporten i dårligt lys.

Lewis Hamilton og hans far, var på besøg på fabrikken tirsdag, hvor de angiveligt skulle have givet udtryk for deres holdning til holdet efter hændelsen, og luftet tanken om at Lewis skulle være klar til at skifte hold.

Der er næppe mange af holdene på gridden, der ikke ønsker at gøre brug af den hurtige brites evner, men de seneste rygter peger på, at det er det nye Brawn GP hold, der er kommet i Hamiltons søgelys.

Brawn GP har ikke så mange ressourcer at gøre godt med som det er nu, men hvis de holder det momentum som de har nu, er der ikke meget tvivl om, at de nok skal få tilført den kapital der skal til, for at kunne hyre verdensmesteren.

Med det der er sket for McLaren indtil nu i indeværende sæson, skulle der ikke være megen tvivl om, at Lewis vil kunne træde ud af kontrakten med McLaren, men om han vil gøre det, vil vi meget snart finde ud af, da hans argumentation for at forlade McLaren før tid, hurtigt vil fordampe, hvis ikke han tager action nu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER