• Forside

Store ændringer hos McLaren

Ron Dennis har her til morgen meldt ud, at han forlader McLaren Racing med øjeblikkelig virkning, for udelukkende at tage posten som bestyrelsesformand i McLaren Automotive, der er firmaet bag McLarens gadebiler.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2009 klokken 13:04

Torsdag den 16. April blev dagen, hvor McLaren Automotive blev udskilt fra McLaren Group, der er den overordnede gruppe bag de mange firmaer der bærer McLaren logoet, herunder McLaren Racing, som vi alle kender.

McLaren Automotive er således et selvstendigt firma, der udelukkende skal koncentrere sig om at producere biler til gadebrug, uden at skulle tage hensyn til deres Formel 1 biler.

Med indsættelse af Ron Dennis som ny CEO for McLaren Automotive, vil man gøre alle opmærksomme på, at man har i sinde at styrke produktionen af sportsvogne og at vi godt kan forvente, at der vil komme flere McLaren gadebilsmodeller på gaden.

Ny CEO for Mclaren Racing er ikke overraskende Martin Whitmarsh, der allerede inden sæsonstarten overtog posten som ansvarlig for McLaren Racing og dermed er den mest magtfulde person inden for McLarens Formel 1 satsning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.