• Forside

RTL rundede 300 Grand Prix løb

Hvorfor fik Nick Heidfeld en kage med påskriften 300 af RTL pitreporter Kai Ebel i den netop overståede weekend? Nick Heidfeld eller Sauber (med og uden BMW) var langt fra 300 løb, men forklaringen er en anden. I søndags viste RTL Formel 1-løb nummer 300 på kanalen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/4 2009 klokken 02:04

Den tyske tv-station, der i mange år nærmest var synonym med Michael Schumacher startede med at vise Formel 1 tilbage i 1991. Det tredje Grand Prix i år 2009 blev det 300. Grand Prix af slagsens, og RTL kunne ikke have ønsket sig et bedre resultat.

Sejr til tyske Sebastian Vettel. Manden der kaldes Baby Schumi i kraft af hans flotte resultater i så ung en alder gjorde dermed løb nummer 300 til en festdag. Det eneste, der manglede var Michael Schumacher og så et par bedre kørende BMW-racere på banen.

Jeg husker selv, hvordan jeg så store dele af Formel 1-sæsonen på RTL i 1991. Dengang Eurosport lukkede ned, og DR godt nok viste Formel 1, men der var ikke kvalifikation med. Eurosport overlevede og viste fra 1992 og frem til 1996 Formel 1, men det var i 1991 det hele begyndte sådan rigtigt.

RTL pitreporter Kai Ebel giver Nick Heidfeld en kage

For eksempel da Michael Schumacher debuterede for Jordan i det belgiske Grand Prix stod RTL klar med et kamerahold, der fulgte den tyske amatørkører. Det var i 1991, at jeg tillagde mig nogle af de tyskfærdigheder jeg nu nyder godt af.

Michael Schumacher fährt in den Boxenkasse o.s.v. RTL er igennem årene vokset sig så store, at RTL er en af de tv-stationer, der er med hvor det sker, når det sker.

Med kompentente eksperter i studiet, en pitreporter der er et ikon i sig selv ,og et RTL klistermærke på Michael Schumachers VM-vindende Benetton-Renault B195.

Michael Schumachers VM-vindende Benetton B195 Copyright Michael Ewert

Fra denne skribent skal lyde et stort tillykke til RTL. Tak for de første 300 løb. Skal vi tage 300 mere?