• Forside

Bahrains Grand Prix: 1. Frie træning

Det kun fire dage siden at Kina Grand Prix blev afviklet og vi skal nu allerede i gang med endnu en Formel 1 weekend, der starter med den 1. frie træning på den 5.417 km langw Sakhir bane. Læs her hvem der klarede sig bedst.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 24/4 2009 klokken 10:04

Træningen var relativt udramatisk og foregik selvfølgeligt i høj solskin. Luftens temperatur var ved sessionens slutning oppe på 34 grader og asfalten var helt oppe på 45 grader. Vinden blæste med en hastighed af 3.6 m/s og luftfugtigheden var nede på 22 %.

Den bedste tid 1:33.647 blev sat Lewis Hamilton efterfulgt af Nick Heidfeld i med tiden 1:33.907 og i den anden Sauber BMW fandt vi Robert Kubica med tiden 1:33.938. Derefter fulgte Nico Rosberg, Jenson Button, Heikki Kovalainen, Rubens Barrichello og Felipe Massa i tiden 1:34.589, hvorved de første otte var havde tider inden for et sekund.

Lewis Hamilton var i øvrigt også den hurtigste i den samme session under i Kina i sidste uge. Alle bilerne i top tre var alle udstyret med KERS (Kinetic Energy Recovery System), som giver piloterne en mulighed for et ekstra boost ved at trykke på en knap, og det anses for at være en stor fordel på denne bane.

Massa var meget aktiv og gennemførte hele 94 runder og Rubens Barrichello var oppe på 88 og generelt var aktiviteten høj.

Samtlige tider kan du se i vores sædvanlige opstilling .