• Forside

Bahrains Grand Prix: 2. Frie træning

Den første frie træning blev vundet af Lewis Hamilton ligesom han gjorde i Kina. Læs her hvem der klarede sig bedst under den anden frie.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 24/4 2009 klokken 15:04

Træningen var relativt udramatisk og foregik som den første i høj solskin. Luftens temperatur var ved sessionens slutning oppe på 38 grader og asfalten var helt oppe på 50 grader. Vinden blæste med en hastighed af 4.8 m/s og luftfugtigheden var nede på 13 %.

Lewis Hamilton vandt som sagt den første fire i tiden 1:33.647. Den anden tog Nico Rosberg sig af i tiden 1:33.339 og var altså hurtigere end englænderen. Nummer to blev Fernando Alonso i tiden 1:33.530 efterfulgt af Jarno Trulli med tiden 1:33.616. Derefter fulgte Sebastian Vettel, Mark Allan Webber, Jenson Button, Adrian Sutil og Timo Glock.

Det var som sagt ikke mange ting der skete. Ferrari havde fokus på at finde opsætningen til løbet og Lewis Hamilton testede nye aerodynamiske dele. Nelson Piquet Jr. måtte have skiftet en vinge efter han havde mistet kontrollen med bilen. Derudover var Sutil, Hamilton, Glock og Trulli alle en tur af banen.

Samtlige tider kan du se i vores sædvanlige tabel.