• Forside

BMW Sauber bagud

Det er ikke den store hemmelighed, at BMW Sauber langt fra har fået en drømmestart på sæsonen i år, men der er ikke meget der tyder på, at deres problemer er ovre. Man kan forvente endnu en nedtur for holdet i Spanien.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/5 2009 klokken 13:05

Dr. Mario Theissen har ikke meget at glæde sig over for tiden, og der er ikke meget der tyder på, at det bliver anderledes i den kommende weekend.

Udviklingen af en ny diffuser, der skal hjælpe holdet med at stå bedre fast og dermed have mulighed for igen at blande sig med de hurtigere biler på gridden, lader til at være vanskeligere end de havde håbet på. Så selvom de angiveligt skulle have en løsning på plads, er der fortsat stor usikkerhed om de når at få den monteret inden weekendens løb i Spanien.

Den spanske bane er en af de baner, hvor netop den aerodynamiske fordel af en velfungerende diffuser er af største betydning, hvilket ikke kun vil ramme BMW Sauber, men også Ferrari og McLaren.

Den tredobbelte Formel 1-verdensmester, østrigeren Niki Lauda, udtaler, at de hold der nu ligger og kæmper på uvante pladser i feltet, skal oppe sig med to skridt for at være med, fordi vi helt sikkert kan forvente, at de andre vil forbedre sig med et skridt yderligere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.