• Forside

Mosley skal mødes med F1-teams

Den tiltagende uro i Formel 1, får nu FIAs præsident ud af busken. I dag er det blevet meddelt, at Max Mosley har indvilliget i at mødes med Formel 1-feltets teams i denne uge.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/5 2009 klokken 20:05

Det syder og koger i Formel 1 efter at både Ferrari, Renault og måske også BMW Sauber har meddelt, at de trækker deres hold ud af motorsportens kongeklasse.

Årsagen til balladen hedder FIA og Max Mosley (billedet) i særdeleshed og skyldes motorsportsforbundets kommende, nye regelsæt, der bl.a. indeholder et meget omdiskuteret budgetloft.

En talsmand fra FIA udtaler til medierne, at Mosley vil mødes med FOTA, sammenslutningen af F1-teamene, og at mødet vil finde sted i denne uge.

Mange har betragtet Ferraris udmelding som det rene teatertorden, men noget tyder på, at italienerne mener det alvorligt, og det bakkes fuldt ud op af det italienske forbund.

Giovanni Petrucci, præsident for Italiens olympiske komité CONI (Comitato Olimpico Nazionale Italiano), støtter den stejlende hingst.

“Vi står side om side med Ferrari og dets chef,” hedder det i en udtalelse.

I de italienske aviser, specielt ‘La Gazetta dello Sport’ spekuleres der nu seriøst i, at en alternativ løbsserie er på vej, og at Ferrari nu vil komme til at kæmpe mod Audi og Peugeot.

Avisen ‘Corriere dello Sport’ skriver, at de forestiller sig Ferrari på vej til amerikansk motorsport.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER