• Forside

Monacos GP. 1. frie. Barrichello hurtigst

Rubens Barrichello ligner en mand, der vil bevise at han fik frataget sejren, da holdet ændrede strategi for ham under Spaniens Grand Prix, for små fjorten dage siden. Brasilianeren var næsten et sekund hurtigere end sin engelske holdkammerat.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/5 2009 klokken 21:05

Brasiliansk 1 og to er noget vi har set før, men for første gang i år, er det Rubens Barrichello i Brawn GP, der bliver noteret for bedste tid, foran Felipe Massa i Ferrari. En ikke uvant plads for Brawn, men særdeles uvant for Ferrari.

McLaren viste også, at de vil være med fremme i kampen om sejren i de legendariske Monaco gader, ved at få Hamilton ind som nummer tre og Kovalainen ind som nummer fire, lige foran Kimi Räikkönen i den anden Ferrari.

Hos Williams Toyota var det noget overraskende Nakajima, der var den hurtigste af de to, da han blev noteret for den 6. hurtigste tid, lige foran Rosberg i den anden Willaims.

Først på 8. Pladsen, dukkede den førende i kampen om årets verdensmesterskab op, Brawn GPs Jenson Button. Med en tid der var næsten et helt sekund langsommere end Barrichellos tid i søsterbilen.
Monaco er måske det løb, som briten har det sværest med?

Bagerst i feltet, kunne vi konstatere, at Toyotas hurtige nedtur fortsætter, dog kan de være glade for, at de ikke kan ryge længere bagud, da deres tider gav dem placeringerne som 19 og 20.
Skidt, skidt for det japanske hold, der med Glock som den hurtigste af de to var næsten 2,6 sekunder langsommere end Barrichello.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.