• Forside

Monacos GP. 2. frie. Rosberg hurtigst

Efter første frie træning, så det ud til at vi skulle se lidt forskydning i forhold til normalen, men Nico Rosberg var igen manden, der stod med hurtigste tid efter den anden frie træning, med den Toyota-motoriserede Williams racer.

Nico Rosberg på podiet . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/5 2009 klokken 21:05

Nico Rosberg viste igen, at han har styr på at køre hurtigt på en enkelt omgang. Det er dog indtil nu kun under træning, det går rigtigt godt for den hurtige tysker.

Men når Nicos første plads ikke rigtig er en overraskelse, er det derimod lidt af en overraskelse at se Levis Hamilton med helt fremme, da han få sat sin McLaren racer ind på den næst hurtigste tid, lige foran de to Brawn GP racere.

Rubens Barrichello, der satte den hurtigste tid i den første frie træning, viste igen, at han har det godt i Monacos gader, og at han ikke agter at se Jenson Button løbe med hele æren.

En tredje hurtigste tid, blev det til for Barrichello. Vigtigere var det dog, at han var tættere på den næst hurtigste tid, end fjerde pladsen, som blev besat af Button.

Felipe Massa, der markerede sig stærkt under første frie for Ferrari, var faldet ned til 5. pladsen, lige foran unge Sebastian Vettels Red Bull racer.

Efter Vettel vandt Kovalainen den finske kamp foran Räikkönen, for anden gang i dag, dog med mindst mulige margin på en enkelt tusindedel sekund. Det er dog glædeligt at se, at Kovalainen også er ved at få lidt skub i raceren.

Nede i den kedelige ende af feltet kan vi konstatere, at det ikke rigtigt er godt for BMW Sauber, der fik Heidfeld ind som nummer 17. Kubica formåede ikke at sætte en tid, efter at han måtte udgå med en defekt motor, under første forsøg på at sætte en tid. Skidt for BMW.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER