• Forside

Alonso tror på Renault

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/3 2006 klokken 15:03

Den forsvarende verdensmester i Formel 1, spanieren Fernando Alonso, tror at Renault vi genvinde verdensmesterskabet i år.

Han udtaler, at de første to løb, med al tydelighed har bevist, at Renault er stærke og har det der skal til, for at genvinde konstruktørernes titel i år.

”De to første løb, har givet mig troen på at vi er konkurrencedygtige og har det der skal til, så vi også kan være med helt fremme i de sidste 16 løb,” udtalte den unge verdensmester, under et interview op til Australiens Grand Prix.

Alonso glæder sig meget til igen at tage fat og ser frem til løbet i Melbourne, som har ikke vandt sidste år.

”Det er langt væk hjemmefra, men altid rart at være her,” kom det fra ham. ”Der er en rigtig god stemning i landet og det lader til, at alle elsker Formel 1 her.”

Alonso udtaler, at han er sikker på, at det bliver endnu et løb, med en Renault øverst og håber at det bliver hans.

”Det tyder på, at R26 er stærk til banen og jeg er sikker på, at vi vinder,” sluttede spanieren, der ser Giancarlo Fisichella som sin hårdeste konkurrent til løbet på søndag.