• Forside

Lewis' møde med QE2

I januar kunne vi berette at Lewis Hamilton skulle op til Hendes Majestæt Dronning Elisabeth 2. af England for at modtage en ærestitel. Sådan gik det:

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 30/5 2009 klokken 11:05

Manden der har nået så meget på så kort tid, og den hidtil yngste verdensmester i Formel 1 var tydeligt nervøs og havde svært ved at finde ord, da han stod ansigt til ansigt med den engelske dronning.

Lewis Hamilton er normalt ikke en der gemmer sig bag nogen, eller lader nerverne påvirke ham, og da denne episode fandt sted i februar, havde han endnu ikke fået bekræftet at hans landsmand, Jenson Button, skulle sønderbanke ham, og alle andre, på verdens formel 1-baner.

Hamilton mødte op for at modtage sin MBE (Member of the British Empire) iført et gråt jakkesæt, og havde i dagens anledning ladet den gule racinghjelm blive hjemme.

Lewis Hamilton får overrakt sejrstrofæet af Fyrst Albert i 2008. Så han har før mødt kongelige personer

"Det er det mest overvældende jeg nogensinde har prøvet" udtalte en tydeligt rørt Lewis Hamilton efter ceremonien, og fortsætter "først når man står der, lige foran hende, opfatter man hvor specielt det er".

Dronningen skulle have fortalt at hun så det brasillianske Grand Prix, og at specielt de sidste omgange havde fået ekstra bevågenhed.

Nu ville Majestæten se frem til at følge de næste løb, når den nye sæson kom igang.

Vi får se om Jenson Button også kommer til at møde dronningen.

RELATEREDE NYHEDER