• Forside

Räikkönen kørte galt

I pinseweekenden havde Ferrari valgt at give Kimi Räikkönen lov til at kører rally, noget den finske Formel 1 kører var meget taknemmelig over, da han virkelig føler sig underholdt i en rally bil.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/6 2009 klokken 15:06

I vinter stillede Kimi Räikkönen til start to gange i en Tommi Makinen Fiat Abarthe Grande Punto, hvilket også var bilen han kørte Rally della Marca i denne weekend.

Kimi var selvfølgelig et af de store trækplastre i forbindelse med løbet, men det var ikke et sponsorarrangement, der var tale om, men udelukkende underholdning for den finske Formel 1-kører.

Inden løbet takkede den tavse finne Ferrari, for at give ham lov til at køre, men løbet blev dog ikke så langt, som Kimi havde håbet.

Vettel viser at Formel 1 og rally hænger fint sammen

På tredje etape af løbet, gik det galt for Räikkönen, der på det tidspunkt var indehaver af en respektabel 8 plads. Bilen skred ud og ramte en klippe, der var mere solid end bagenden af Puntoen, hvilket betød at løbet var overstået for Kimi Räikkönen. Finnen har dog ikke har mistet modet med hensyn til at køre rally.

”Jeg har det rigtigt sjovt med at køre rally,” kom det fra Kimi, der ikke ville udelukke, at det måske er den form for motorsport, han vil tage op, når Formel 1-karrieren engang slutter.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.