• Forside

BMW ikke klar til at opgive

Til trods for en miserabel sæsonstart, der er gået fra slemt til værre, vil BMW Sauber ikke tale om at droppe den indeværende sæson for at fokusere på den kommende.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/6 2009 klokken 15:06

”Vi kommer ikke til at lukke hullet op til Brawn GP ved bare at opgradere den bil vi startede sæsonen med,” lød det tørt fra Willy Rampf, der indrømmer, at der er meget der skal ændres på den nuværende bil, for at de kan komme med frem hvor det begynder at blive sjovt.

”Vi er ved at kikke på en helt ny aerodynamisk pakke, der forhåbentlig kan få os tilbage i den foreste del af feltet igen, men det er ikke en let opgave.”

”En ting der dog er sikkert, og det er, at vi ikke vil droppe den nuværende sæson, for udelukkende at fokusere på den kommende,” tilføjede Rampf.

Bilerne i 2010 vil blive bygget over samme aerodynamiske regler, men tanken vil blive større, hvilket vil ændre en del på bilens opførsel.

”De kommende regelændringer er så små, at det er langt bedst for os, at lære af den nuværende sæson. Derfor giver det ikke mening at fokusere på en bil til 2010-sæsonen,” sluttede Willy Rampf.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.