• Forside

Red Bull lukker hullet nu

Ifølge Christian Horner, er det nu Red Bull skal lukke hullet op til Brawn GP, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at blive verdensmestre i år. ”De kommende to løb, passer langt bedre til os end dem,” mener han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/6 2009 klokken 16:06

Det lader til at have gået den forkerte vej for Red Bull, efter de fik en overbevisende 1-2 sejr i Kina tidligere på sæsonen, men Horner er ikke i tvivl om, at de har de bedste kørere og den bedste bil, men at de har været lidt uheldige i de sidste par løb.

”Vi ser nu frem mod at komme til Istanbul, som er en bane, der passer vores design langt bedre og det efterfølgende løb på Silverstone,” kom det fra Horner.

”Udfordringen i Tyrkiet er meget anderledes, end den vi havde i Monaco, hvilket er en klar fordel for os.”

”Vi vil komme til start med et par mindre ændringer i forhold til Monaco-bilen, men ikke det helt store, da vi forventer at vi vil få langt mere glæde af vores nye aerodynamiske pakke i Tyrkiet.”

Serveringspiger hos Red Bull

”Tyrkiets Formel 1-Grand Prix er et meget vigtigt løb i forhold til mesterskabet og det er vores klare mål, at udfordre de to Brawn GP-racere,” sluttede Horner, der tror meget på Adrian Newy-designet af Red Bull-raceren vil vise sig bedre end Brawn GP.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.