• Forside

Vind VIP billetter til løbet på Nürburgring

Skulle du have lyst til at vinde VIP-billetter til det tyske Grand Prix i næste måned og samtidig støtte velgørenhed, så kan du godt læse videre. Ellers er det bare at gå til den næste nyhed.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/6 2009 klokken 21:06

BMW Sauber-køreren Nick Heidfeld har på sin egen hjemmeside www.nickheidfeld.com annonceret en ny konkurrence.

Førstepræmien vil ud over æren bestå af VIP-billetter til løbet på Nürburgring.

Det eneste man skal gøre er at designe en ny hjelmbemaling til det tyske Grand Prix. Umiddelbart ikke noget svært i det, men man er oppe i mod flere tusinde andre deltagere. Selve designet foretages på hjemmesiden, hvor man finder en editor med farver og former.

En tidligere bemaling.

Nick Heidfeld vil sammen med hans faste hjelmmaler, Jens Munser, vælge det vindende design, som hjelmfirmaet Schübert derefter vil lakere på en hjelm. Denne hjelm vil efter løbet blive afleveret til den tyske tv-station RTL, der vil auktionere dette særeksemplar væk i et specielt tv-show.

Overskuddet doneres til organisation ’Wir helfen Kindern’.

Nick Heidfeld udtaler: ”Formålet med konkurrencen er at give mine fans frie hænder til at skabe et passende design til mit løb på Nürburgring. Jeg ser frem til at se resultaterne af de mange kreative input.”

Du kan være med til at lave den hjelmbemaling, som Nick Heidfeld skal køre med i løbet på Nürburgring.

”Jeg er altid på udkig efter nye ideer – hvad angår mit nuværende hjelmdesign fik jeg inspiration fra en snowboarder. Jeg vil gå sammen med Jens Munser, der har designet hjelme til mig i mange år, og vi vil vælge det bedste bud.”

”Vinderen af konkurrencen vil personligt overrække mig hjelmen lige før starten på den første frie træning fredag. Det vil helt sikkert være et stort øjeblik for os begge. Vinderen vil også være gæst på Nürburgring og modtage to guldbilletter, der er gældende for F1 Grand Prix-weekenden.”

David Coulthard, Nurburgring, 28 Maj 2005

Det eneste man skal gøre er at registrere sig på Nick Heidfelds hjemmeside. Så får man adgang til den editor, der kan give adgang til en fantastisk weekend i juli.