• Forside

Senna tror igen på 2010 F1 debut

Bruno Senna, nevø til afdøde Ayrton Senna, tror nu igen på en chance i Formel 1. Det er absolut realistisk mængden af nye hold i næste års mesterskab taget i betragtning. Mindst 3, potentielt 11.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/6 2009 klokken 10:06

Bruno Senna deltog i den netop overståede weekend for Team Oreca på Le Mans. Det er mangelen på et Formel 1-sæde og den manglende lyst til et tredje år i GP2, der fik Bruno Senna til at skrive kontrakt med Oreca for 2010.

Bruno Senna lå længe, i det mindste ifølge medierne (BMF1 inklusiv), lunt i svinget til en plads hos Honda.

Da Honda lukkede svandt mulighederne og da Ross Brawn valgte at satse på en erfaren Rubens Barrichello frem for en grøn Bruno Senna, så brast Formel 1-drømmen.

Bruno Senna tester Oreca LMP1-prototype

For et par dage siden Bruno Senna til nyhedsbureauet Reuters: ”Jeg har talt med et par folk. Jeg tror der er gode muligheder i Formel 1 til næste år.”

”Markedet er blevet lidt mere åbent. Der er nogle kontrakter, der udløber og nogle hold der er interesseret i at deltage i Formel 1. Det skulle være mere åbent end det var sidste år.”

Bruno Senna - Endelig er Senna navnet tilbage i Formel 1

Bruno Senna siger selv, at han har talt med mere end to teams, men nævner ikke om det er etablerede, nye eller håbefulde.

”Jeg tror ikke, at der er nogen, der rigtig er sikre på, at de taler med de rigtige folk. Ingen ved, hvem der vil være inde og hvem der ikke vil være der, eller om der overhovedet bliver Formel 1, sådan som tingene forløber lige nu.”