• Forside

Mosley ved at blive blødgjort

FIAs præsident, Max Mosley, har i dag meddelt de otte FOTA-teams, at motorsportens ledende organ nu er klar til dialog for at stoppe den bitre strid imellem de to organisationer. Ifølge Mosley er det kun et spørgsmål om tid.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/6 2009 klokken 22:06

“Komediespil,” kaldte FIA-præsidenten Max Mosley i fredags de otte FOTA-teams meddelelse om at trække sine ansøgninger til næste F1-sæson tilbage for at starte en konkurrerende løbsserie.

Men nu har piben fået en anden lyd.

Mosley mener nu, at meningsforskellene ikke er større, end at almindelig dialog kan løse dem.

“Vi taler med folk hele tiden,” betroede han til BBC Sport. “Vi kommer tilbage til normale tilstande. Det er kun et spørgsmål om tid. Vi er meget tæt på, og det som skiller os er ingenting og i virkeligheden noget, som vi kan sætte os ned og tale om.”

Han oplyste samtidig, at FOTA hele tiden har vidst, at FIA er parat til dialog.

“Vi har sagt til teamene, at vi er klar til dette,” tilføjede Mosley. “Nu vil det bare tage dem lidt tid at nå til det stadie, hvor de ønsker det, men når de gør det, så er vi klar.”

Som vi tidligere i dag skrev her på siden, stemmer Mosleys udtalelser dårligt med et af FOTA-medlemmernes udtalelser søndag formiddag.

Her udtalte Ross Brawn, teamchef hos Brawn GP, at sammenslutningen nu presser på for at få det tekniske på plads vedrørende deres egen serie, og at dette var vigtigere end at være i dialog med FIA.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER