• Forside

Heidfeld i dialog med flere teams

BMW Sauber-køreren, Nick Heidfeld, oplyser i et interview, at han er i dialog med flere teams om et sæde for næste sæson. BMW er dog stadig en mulighed for tyskeren.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/7 2009 klokken 17:07

Nick Heidfeld, der med sine 32 år snart nærmer sig veteranstatus i Formel 1, indrømmer nu, at han er i forhandlinger med flere teams om et sæde fra næste sæson.

“Jeg taler med adskillige teams - ikke kun BMW,” er Heidfeld citeret for at udtale til den tysksprogede udgave af ‘Eurosport’.

Selv om dette års resultater ikke just er noget at råbe hurra for, indrømmer tyskeren alligevel, at han ønsker at blive hos sin nuværende arbejdsgiver.

Nick Heidfeld i sin BMW Sauber F1.09.

“Sammen har vi opnået en hel del sammenlignet med andre, nye teams,” mener han.

Trods 160 grand prixer mangler Heidfeld stadig sin første sejr.

“Jeg ønsker stadig at blive verdensmester,” fastslår han. “Selv når jeg bliver 40 år. Hvis man iøvrigt kigger tilbage på de seneste år, bliver kørerne ved, indtil de er 38-39 år gamle, så jeg har stadig nogle år foran mig.”

Rygterne går i øjeblikket på, at Williams-køreren, Nico Rosberg, er et varmt emne til Heidfelds sæde. Hans kontrakt med sit nuværende team udløber med denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.