• Forside

Bernie: Vettel til Ferrari

Ferrari er, og har altid været, attraktiv for enhver racerkører. Tidligere på ugen var det Fernando Alonso, der skulle være på vej til Italien, og nu skriver en tysk avis, at Sebastian Vettel er et varmt emne.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/7 2009 klokken 18:07

Tidligere på ugen rystede den spanske avis ‘Diario AS’ godt op i agurketiden ved at skrive, at Fernando Alonso allerede har regnet 5-årig kontrakt med Ferrari fra 2010. Nu melder en tysker sig i køen til et italiensk sæde.

Den tyske avis ‘Bild’ lægger nærmest op til, at Ferrari holder lagersalg og nu også er interesseret i Red Bulls Sebastian Vettel, men at det af kontraktmæssige årsager kun kan falde på plads fra 2011.

Rygterne understøttes især af, at F1-bossen, Bernie Ecclestone, offentligt har udtalt, at det ville være fantastisk, hvis Vettel kørte for Ferrari.

Vettel (th) i samtale med sin hemmelige manager, Bernie Ecclestone.

Red Bulls teamchef, Christian Horner, slår dog koldt vand i blodet.

“Bernie er jo en slags hemmelig manager for Sebastian. Han kan vældig godt lide ham,” siger Horner.

“Men hvorfor skulle Sebastian ønske at forlade os nu? For øjeblikket er vi foran, og Ferrari er ikke,” tilføjer Vettels nuværende arbejdsgiver.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER