Trulli: Vores bil har potentialet

Med en 9. og 17. plads på Nürburgring, kalder Jarno Trulli nu Toyota til orden. Der må gøres noget ved bilens downforce, hvis afstanden til forfølgerne i kampen om konstruktørernes verdensmesterskab ikke skal tabes.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/7 2009 klokken 11:07

Downforce er løsningen på Toyotas triste performance i Tysklands Grand Prix på Nürburgring, og det må der ganske enkelt gøres noget ved, mener indehaveren af søndagens 17. plads, Jarno Trulli. Ellers kan den øjeblikkelige 3. plads i konstruktørmesterskabet ikke holdes.

”Hvis vi ønsker at gøre os gældende i spillet, så er det ved at være tid til større fremskridt hvad angår downforce,” udtaler Trulli til Autosport.

Trulli og Toyota. Der skal arbejdes hårdere med bilens downforce, mener han.

Trods det dårlige resultat under søndagens Grand Prix på Nürburgring, er Trulli fortrøstningsfuld. Han mener, at det dårlige resultat skjuler bilens reelle potentiale.

”Vi gjort nogle få fremskridt i Tyskland, men vi må virkelig presse hårdt på, hvis vi skal opnå mere fart,” fortsætter Trulli.

”Se på Renault og McLaren – de var også virkelig konkurrencedygtige i Tyskland. Måske har det alt sammen noget med vejrforholdene at gøre, og vi bryder os generelt ikke om koldt vejr,” slutter den 35-årige italiener.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking News: Bourdais fyret fra Toro Rosso Mosleys opsigelse i sin fulde ordlyd »