Efterspurgt Rosberg

Efter at krigen mellem FOTA og FIA langt om længe lader til at være slut, er der nu blevet plads til spekulationer om næste års kører line-up. Silly season er begyndt for Rosberg.

Nico Rosberg udenfor Ristorante El Cordobes i Monza. ( . Copyright Peter Hartig

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 17/7 2009 klokken 01:07

Da det lader til, at de forskellige Formel 1-teams nu kan begynde at koncentrere sig om racerløb og deres teams, begynder samtidig spekulationerne om, hvem der kører hvor.

Nico Rosberg er en talentfuld kører som der er meget efterspurgt i øjeblikket, ikke mindst fordi hans kontrakt med Williams udløber efter denne sæson.

Det er efterhånden nogen tid siden at McLaren var meget åbne omkring deres interesse i både Vettel og Rosberg, ligesom det ikke er den store hemmelighed, at Williams egentligt gerne vil beholde den tysk/finske kører.

For et par uger siden begyndte det så også at sive ud, at BMW-Sauber har kig på ham.

Nu er det Brawn GP der stiller sig op i køen af interesserede teams, sandsynligvis som en afløser for Rubens Barrichello, der givetvis er lidt mere åbenmundet med sin kritik af teamet, end Ross Brawn bryder sig om.

Nico Rosberg, en lækkerbidsken for Brawn, BMW, McLaren og Williams

Det ser altså ud til at både Heikki Kovalainen og Rubens Barrichello skal ud på det frie marked for at finde et sæde, og Speed TV rapporterer da også, at de begge har været inde at tale med Williams om et sæde til næste år.

Rosberg selv udtaler blot, at han er glad for at være hvor han er, men at han selvfølgeligt undersøger sine muligheder.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Todt Stiller op til FIA valget BMF1 på Ringen – Sidste dag »