• Forside

Officielt: Red Bull beholder Webber

Mark Webber har ifølge Autosport netop fået fornyet sin kontrakt hos Red Bull Racing, så den som minimum gælder for 2010. BMF1 har netop modtaget den officielle pressemeddelelse.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/7 2009 klokken 16:07

Mark Webber sikrede med sin første sejr i Tyskland ikke kun karrierens bedste resultatat. Sejren har nu også medført en kontraktforlængelse for 2010, muligvis yderligere.

Red Bull Racing er pt. det bedste hold i Formel 1, og de to kørere Sebastian Vettel og Mark Webber regnes for den mest dynamiske kørerduo.

Teamchef Christian Horner er da heller ikke bleg for at sige, at hans kørerduo er feltets bedste. De presser hinanden til at yde det bedste, og det har medført de bedste resultater i holdets historie.

Til Autosport udtalte Christian Horner omkring kontraktforlængelsen med Mark Webber: ”Jeg er glad for, at vi har fornyet kontrakten med Mark for 2010.”

Mark Webber får et år mere til at bade i champagne

”Han er fortsat med at vise et stort engagement denne sæson, specielt med tanke på hans cykeluheld sidste år. Hans seneste resultater viser, at han er i sit livs form – mest tydeligt med hans sejr i Tyskland – og han er motiveret til at levere på højeste niveau.”

”Det var derfor en ligetil beslutning at forlænge samarbejdet. Vi tror at kørerline-uppet med Mark og Sebastian er et af de stærkeste i sporten.”

Mark Webber er selvfølgelig glad for at være sikret endnu et år i Formel 1. Mark Webber ligger efter det tyske Grand Prix på 3. pladsen i mesterskabet – kun 1½ point efter holdkammeraten.