• Forside

Kort nyt om de nye hold i 2010

Hvem skal køre for de tre nye hold, der stiller til start i marts til næste år? Rygter er der masser af, og her kommer lidt flere. Jaime Alguersuari skriver i denne weekend historie som den yngste F1-kører, men den rekord kan måske skrives om i 2010.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/7 2009 klokken 16:07

Der er godt gang i rygterne på kørerområdet for 2010. Hvem der skal køre for de tre nye teams, er der en vis interesse i.

Forskellige medier skriver spændende ting. Blandt andet schweiziske ’Motorsport Aktuell’, der skriver følgende:

At Manor Grand Prix-chef John Booth er ved at sælge en andel af holdet til den britiske forretningsmand Duncan Chilton. Et salg der skulle medføre, at Duncans søn, Max, sikrer sig det ene sæde i en alder af kun 18 år. Max Chilton deltager i år i det britiske F3-mesterskab.

Et varmt emne til det andet sæde hos Manor skulle den irske A1 Grand Prix-mester Adam Carroll være. Adam Carroll kommer med gode resultater fra GP2 og A1, og så er han et tidligere medlem af Hondas juniorprogram.

Team USA i A1 GP. Hvordan kommer Team US F1 til at se ud og hvem skal køre for holdet?

Team US F1 skulle ifølge tyske ’Sport Bild’ være få uger fra at offentliggøre 1997-verdensmester, Jacques Villeneuve, som den ene af US F1’s nye kørere til 2010. Det afviser Jacques dog, men også Alexander Wurz bliver nævnt til sædet.

Begge kørere passer dog dårligt til, at US F1 vil have to amerikanske kørere. For Villeneueves vedkommende er det dog primært alderen. Bruno Senna og Lucas di Grassi passer med deres unge alder og brasilianske ophav bedre til et amerikansk sæde.

Adrian Campos afviser, at McLaren testkører Pedro de la Rosa skulle have en kontrakt med Campos.

For at par dage siden kunne vi fortælle, at Pedro de la Rosa skulle have skrevet under på en 2-årig kontrakt hos det nye Campos Meta1-team. Det bliver nu afvist af Adrian Campos, der udover at lægge navn til teamet, også er holdets teamchef.

Ifølge den spanske avis ’EFE’ vil Campos Meta1 stadig annoncere en kører til løbet i Valencia.