• Forside

Danica Patrick afviser kontakt til US F1

Øjeblikkets nr. 5 i den nordamerikanske IndyCar-serie, Danica Patrick, afviser at hun skulle være på vej til det kommende, amerikanske team i Formel 1, US F1. Hun har ikke lyst til Europa, siger hun.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/7 2009 klokken 11:07

Det kommende, nye team i Formel 1, amerikanske US F1, har fastslået, at de kun vil have amerikanske kørere i sæderne. Et stædigt rygte forbinder derfor øjeblikkets nr. 5 i IndyCar, Danica Patrick, med et af sæderne, men det afviser hovedpersonen.

I et interview med ’Los Angeles Time’ bliver Patrick spurgt, om hun har overvejet hvor hun vil tilbringe sin motorsportsfremtid, eftersom kontrakten med Andretti Green Racing udløber med udgangen af denne sæson.

Danica Patrick.

”Jeg vil sige, at det sandsynligvis ikke bliver i Formel 1,” siger hun.

”Jeg har tidligere haft mulighed for at gå skridtet videre og køre i Formel 1, men jeg vil ikke lede nogen ad den vej. Jeg har ikke lyst til at komme der. Jeg har overvejet Europa tidligere.”

”Jeg er meget glad for at være her og jeg kan lide min familie og mine venner og at være i mit hjemland,” fastslår Patrick.

Dog er Patrick åben for andre, fremtidige muligheder.

”I sidste ende skal der være fornuft i teamet, aftalen skal have fornuft, hele situationen skal have fornuft. Jeg kører måske IndyCar og kommer måske aldrig til NASCAR overhovedet. Lige nu er jeg ikke sikker. Vi må se, hvad der sker,” slutter Danica Patrick.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.