• Forside

Dårlig kvalifikation for Ferrari

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 1/4 2006 klokken 09:04

Det var ikke en god lørdag for Ferrari. Felipe Massa røg af banen og smadrede sin bagvinge og Michael Schumacher kunne ikke sætte en ordentlig tid blandt andet fordi det begyndte at regne.

Således starter Michael Schumacher fra position 10 og Felipe Massa fra position 15

Fra Ferrari's pressechef Luca Colajanni har vi modtaget følgende udtalelser.

Michael Schumacher (11) Starter som (10). Tid i Q2: 1.26.718

”Vi kan selvfølgeligt ikke være tilfredse med denne kvalifikation. I den anden del benyttede jeg et nyt sæt dæk, men jeg fik ikke det bedste ud af dem. De få dråber regn der kom i slutningen af den anden session hjalp os ikke idet jeg var i gang med mit andet forsøg, men det vigtigste problem i dag var at vi ikke er for langsomme. Nu må vi finde ud af hvad der skete og forsøge at gøre noget for at blive hurtigere i morgen. Blæseren der blev sidende i bilen da jeg forlod garagen? Det skete lige efter det røde flag og dette er altid et hektisk øjeblik, så den slags kan ske. I morgen bliver det helt sikkert ikke rart at skulle starte så langt bagude på gridden, men vi vil forsøge at få det bedste ud af situationen ”

Felipe Massa (15) Starter som (15). Tid i Q1: 1.28.868

”Hvad der skete i dag var en skam, for jeg var på en god omgang da jeg røg af. Jeg var kommet ind i sving 11 da jeg mistede bageden på bilen. Jeg rørte kerben og jeg kunne ikke rette op på det i tide. Heldigvis var bilen ubeskadiget, hvilket er det vigtigste ”

Ross Brawn
”Vi havde nogle problemer denne eftermiddag. Banebetingelserne var ikke ideelle for os, og måske er de dæk vi har valgt de rigtige for løbet, men var ikke ideelle til de temperaturer vi så i dag. Nu må vi håbe på at det bliver lidt varmere i morgen, at banen bliver renere og at dækkene virker godt. Lige nu er vi ikke helt sikre på hvad der skete med Felipe så vi vil kigge på vores data for at finde årsagen. ”