• Forside

Ungarns Grand Prix: 3. frie træning

Den første frie træning blev vundet af Heikki Kovalainen med tiden 1:22.278 og den anden af Lewis Hamilton med tiden 1:22.079. Den tredje frie træning, der er sidste mulighed for at forberede sig til kvalifikation og løb, er netop afviklet.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 25/7 2009 klokken 12:07

Ungarns Grand Prix: 3. frie træning

Den første frie træning blev vundet af Heikki Kovalainen med tiden 1:22.278 og den anden af Lewis Hamilton med tiden 1:22.079. Den tredje frie træning er sidste mulighed for at forberede sig til kvalifikation og løb, er netop afviklet.


Vejret på banen var fint med høj solskin.

Efter 30 minutter havde alle biler fået sat en tid med Lewis Hamilton som den hurtigste i tiden 1:22.280. Der har ikke været megen aktivitet og der er ikke nogen der har gennemført mere end 12 runder.

Efter 35 minutter træder Jaime Alguersuari i karakter og sætter næst bedste tid nemlig 1:22.487, hvilket ville have gjort ham til den sjette hurtigste i går under den anden frie og tredje hurtigst under den første.

Hungaroring


Efter cirka 42 minutter mister Adrian Sutil kontrollen med sin racer og ryger ud i barrieren, han kommer heldigvis uskadt ud af bilen. Inden havde Sutil klaget over hydraulikproblemer. Næsen og ophænget er beskadiget, men det skal nok lykkedes af få raceren klar til kvalifikationen.

Da der mangler ti minutter sætter Felipe Massa bedste tid med 1:21.911. Sidste års pole var 1:20.899.

I løbet af de sidste ti minutter kommer de fleste biler på banen og der sættes efterhånden gode tider. Træningen vindes igen af Lewis Hamilton med tiden 1:21.009, efterfulgt af Nick Heidfeld, Nico Rosberg, Heikki Kovalainen og Sebastian Buemi.

Se samtlige tider i vores sædvanlige opsætning. TV-tiderne for resten af weekenden finder du her.

Ønsker du derimod at modtage en SMS med resultaterne fra kvalifikationen og løbet kan du læse om vores tilbud her.

Vi vender tilbage ved 14-tiden med kvalifikation LIVE.