• Forside

Jenson Button på pole

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 1/4 2006 klokken 12:04

Det er en rigtig festdag for 'Honda Racing Formel 1 Team' idet holdet kan fejre årets første pole. Jenson Button rystede af spænding efter han havde taget pole i det nye 'knock out'- kvalifikationsstystem, der desværre også smed Rubens Barrichello ud allerede efter den første session, da han ikke kunne få en ren omgang efter den første session var stoppet på grund af problemer hos Yuji Ide. Rubens Barrichello starter dermed fra plads 17.
Fra Honda's pressechef Tracy Novak har vi modtaget følgende udtalelser.


Jenson Button var meget tilfreds efter kvalifikationen.

Jenson Button (1) Chassis:RA106-04. Tid: 01:25.229

”Det er en fantastisk følelse at være på pole efter sådan en manisk kvalifikation. Med to røde flag og regnskyllet halvejs igennem, var det meget svært at bevare koncentrationen. Det var dog lige præcist det vi gjorde og jeg er henrykt for holdet. Dette er et meget speciel øjeblik for alle hos Honda,da dette er holdets første pole siden de vendte tilbage som selvstændigt hold. Jeg ved at alle vil holde øje med os i morgen, men vi fik ikke kørt meget i løbsopsætning i dag. Vi var hurtige på en enkelt omgang, men vi ved kun hvor konkurrencedygtige vi virkeligt er i morgen”


Jenson Button og Alonso til pressekonferencen

Rubens Barrichello(17)Chassis: RA106-01

”Jeg er selvfølgeligt meget skuffet over hvordan kvalifikationen forløb for mig i dag, idet alt forløb mere gnidningsfrit og holdet har udført et fantastisk stykke arbejde hele weekenden. Alt i alt så kunne jeg ikke sætte en hurtig runde i den første session på grund af traffik efter den genstartede. Vi har et højt bjerg at bestige i morgen, men vi vil under alle omstændigheder se om vi kan score point”


Rubens skriver autografer i Melbourne 2006 i stedet for at sætte en tid