• Forside

Massa: Jeg kommer til at køre igen

I det første interview efter sin alvorlige ulykke på Hungaroring for ni dage siden, indrømmer Felipe Massa, at han er heldig at være i live. Men ellers husker Ferrarikøreren intet fra hændelsen.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/8 2009 klokken 18:08

Felipe Massa indrømmer, at han er “heldig at være i live” efter sit alvorlige møde med en stålfjeder fra en forankørendes bil, paradoksalt vennen Rubens Barrichellos.

I sit første interview efter ulykken, hvor brasilianeren i bevidstløs tilstand og med høj fart kolliderede frontalt med dækbarrieren, indrømmer han, at han ikke kan huske at blive ramt af nogen fjeder.

“Jeg kan intet huske fra ulykken, men jeg vil køre igen,” er den 28-årige Ferrarikører citeret for at udtale til avisen ‘News of the World’.

Felipe Massa vil, efter eget udsagn, snart være klar til at forlade pitten igen.

“Ulykken var bare så uheldig, men jeg er lykkelig for at være i live,” fortsatte Massa. “Da jeg vågnede op vidste jeg ikke, at jeg var på hospitalet, så jeg spurgte ‘hvorfor er jeg her’”?

“Jeg prøvede at trække slangerne ud, og Eduardo, min bror, prøvede at stoppe mig - vi sloges faktisk.”

"Det var virkelig mit løb, så da jeg vågnede op fra koma, og de fortalte mig, at Lewis havde vundet og at Kimi var nr. to, kunne jeg næsten ikke tro det,” sagde Massa.

Massa vil checke ud fra AEK-hospitalet i Budapest på mandag og vil derefter rejse tilbage til sin familie i Brasilien. I dag, søndag, blev han besøgt af Michael Schumacher og Jean Todt.

“Det var godt at se Felipe. Nu har jeg det bedre,” udtalte Schumacher efter besøget. “Selvom jeg hele tiden har været i kontakt gennem Nicolas og Jean (Todt, red.), og jeg dermed vidste alting, så er det altid bedre at se tingene med sine egne øjne.”

Michael Schumachers eget frontalmøde med dækmuren på på Silverstone i 1999. Det kostede dengang et brækket ben.

“Jeg er overrasket over, hvor god hans situation er, især når man tager i betragtning, at ulykken skete i sidste uge.”

“Vi har været sammen og fået talt en smule om mange ting. Jeg føler mig virkelig meget lettet nu,” slutter den syv-dobbelte verdensmester.

De to har sikkert talt om Schumachers eget frontalmøde med dækmuren på Silverstone i 1999. Dengang kunne tyskeren dog "nøjes" med et brækket ben.

Schumacher træder ind for Massa i resten af 2009-sæsonen og er i denne tid travlt beskæftiget med at bygge sin form op til re-debuten i Valencia i weekenden d. 21-23. august.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER