• Forside

Briatore fatter intet om Formel 1

Ifølge den nu fyrede Formel 1 Renault-kører, Nelson Piquet Jr., er hans tidligere chef, Flavio Briatore, en af de mest udvidende personer indenfor Formel 1, han kender. ”Selv min søster ved mere,” mener han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2009 klokken 13:08

Nelson Piquet Jr. er ikke bange for at lægge sig ud med sin tidligere chef, når han går ud i medierne og fortæller hvor lidt han syntes om ham.

”Briatore ved intet om Formel 1 og det er til tider en joke, at høre det han spørger om under løbet,” kom det fra Piquet.

”Jeg har oplevet, at han spurgte, om jeg havde slicks eller regnvejrsdæk på, selvom det burde være åbenlyst og at han helt sikkert burde vide det,” uddybede brasilianeren, der ikke lader til at overveje, om det var hån fra Briatores side, for, at han mener, at han var for langsom.

”Noget af det Briatore siger, er mere dumt at høre på, end noget af det min søster finder på at spørge om, og hun ved i hvert fald intet om Formel 1.”

Piquet kan ikke forstå de kørere, der ikke vil udtale sig efter en fyring, af frygt for at miste muligheden for en fortsat motorsportskarriere.

”Det er vel frit at vælge, hvad man må sige,” sluttede Nelson Piquet Jr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.