• Forside

Prost tror Schumacher var klar

Den tidligere Formel 1 kører og 4 dobbelte verdensmester, franskmanden Alain Prost, tror ikke på Schumachers undskyldning om nakkesmerter, var det der virkelig stoppede tyskeren, men at han fandt ud af, at han ikke var hurtig nok.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/8 2009 klokken 09:08

”Ens krop forandre sig meget hurtigt,” kom det fra Prost, der selv prøvede at være væk fra Formel 1 i en sæson, for dog at vende tilbage og blive verdensmester. ”Jeg tror simpelthen, at Schumacher fandt ud af, at der var for lang vej tilbage.”

”Det kan godt være, at ens fysiske form hurtigt kan blive genopbygget, men når man så er midt i det, finder man ud af, at hjertet ikke længere er helt med og man ikke gider al den presse postyr,” tilføjede franskmanden.

Willi Weber har dog hurtigt afvist disse spekulationer: ”Jeg er ked af at jeg måtte skuffe Hr. Prost, men Michaels omgangstider i 2007 raceren på Mugello, viste en anden historie.”

”Beslutningen om at stoppe hans come back, skyldes udelukkende nakkeproblemerne,” sluttede Weber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER