• Forside

Villeneuve skilt

Den tidligere verdensmester Jacques Villeneuve, der kort inden sin fyring hos BMW blev gift, er nu blevet skilt. Det fortalte den canadiske kører til Sun Media, der stadig arbejder på et comeback i Formel 1.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/8 2009 klokken 10:08

Det blev kun til lidt over tre års ægteskab til verdensmesteren fra 1997 Jacques Villeneuve. Jacques blev i midten af 2006 gift med Johanna, som han har fået to børn sammen med.

Efter det tyske Grand Prix i 2006 blev Jacques Villeneuve fyret hos BMW, og det gav indirekte Sebastian Vettel chancen i Formel 1, da Robert Kubica blev forfremmet til løbskører og BMW hentede Vettel ind som reserve- og fredagskører.

Jacques Villeneuve BMW Sauber F1.06, Frankrig 2006

Til avisen ’Sun Media’ udtalte Jacques Villeneuve:

”Jeg har været skilt i en måned. Vi er skilt, ikke separeret. Jeg ønsker at være præcis.”

At være udenfor Formel 1 og floppe i alle de serier han har forsøgt sig i siden (Le Mans dog undtaget) har taget hårdt på familielivet. Nu ser det lidt lysere ud for canadieren, der tror og håber på en chance i et af de nye teams.

Jacques Villeneuve BMW Sauber F1.06 i Monaco torsdag 2006

”Jeg er nødt til at prioritere – mine børn, som elsker biler ligesom deres far, og at få fundet en Formel 1-bil til næste sæson.”

”Det er sværere end jeg havde troet. Men jeg tror dog på, at jeg vil have en bil til Formel 1 tilbagevenden til Montreal.”