• Forside

Podieplacering til Ralf, Trulli hurtigt ude

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/4 2006 klokken 11:04

Dagens begivenhedsrige løb blev en blandet succes for Toyota. Jarno Trulli var hurtigt ud af løbet, mens Ralf Schumacher lukrerede på andre uheld og med flot kørsel sluttede på plads 3. En placering der for bare en måned siden, så umulig ud.

Ralf Schumacher sagde efter den officielle pressekonference, at

”Vi er meget glade for det vi har opnået i dag. Drive-through straffen var min egen skyld, da jeg kom til at trykke på en knap to gange, men jeg var heldig og på grund af sikkerhedsbilperioderne opnåede vi mere end vi havde turde tro på denne weekend.”

”Under starten skøjtede vi rundt og låste hjulene. Men hvor vi tidligere har haft problemer med at varme dækkene op, så var der andre der så ud til at have problemer med dette i dag. Nogle af sikkerhedsbilperioderne var svære på grund af back markers. Efter den tre periode tog jeg et par ekstra placeringer, hvilket var godt. Grip var svært at opnå, så jeg kæmpede hele løbet med at holde bilen, og det lykkedes og vi opnåede et godt resultat.”

”Vi er stadig et stykke fra topholdene, så vi skal arbejde hårdt, men jeg er ikke i tvivl om, at mekanikerne kan klare det. Vi er et stærkt hold og arbejder hårdt, så jeg ser frem til de kommende løb.”

Jarno Trullis løb sluttede hurtigt. Efter løbet havde Jarno Trulli dette at sige.

”Jeg er glad for, at Ralf gjorde det så godt og det viser, at vi har farten til at udfordre igen. Men det har været en katastrofal weekend for mig og det var en skam, at jeg blev skubbet af banen så tidligt. Efter de første par sving fulgte jeg efter Coulthard, der kørte meget langsomt og zigzaggede på langsiderne. Jeg gik inden om ham og jeg var forrest i svinget, men han lukkede døren på mig og ramte mig bagfra. Det ødelagde mit baghjulsophæng og jeg måtte udgå.”

”Jeg kørte forsigtigt og skulle overhale en langsommere bil, så jeg forstår ikke, hvorfor det skete og jeg var overrasket over, at han gjorde det. Jeg har haft en masse uheld denne weekend, og jeg håber at jeg har haft min del nu. Vi viste god fart, så jeg håber vi kan fortsætte den og mit held vender i Europa.”