• Forside

Honda er skuffede

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/4 2006 klokken 11:04

Honda har svært ved at leve op til de forventninger, som der findes til holdet. Som en af vintersæsonens hurtigste teams burde det kun være et spørgsmål om tid for, hvornår Honda vinder deres første løb.

I dag startede Jenson Button på pole position, men det er en plads som ikke bringer held, og i næstsidste sving eksploderede Honda motoren i en sky af røg, damp og flammer. Rubens Barrichello havde ikke meget mere held om end han gennemførte løbet, men det var ikke uden problemer.

Jenson Button sagde efter den skuffende afslutning af løbet, at

”Det er skuffende at slutte weekenden på denne måde efter, at vi startede løbet fra pole position. Måden løbet udviklede sig med fire sikkerhedsperioder gjorde, at jeg havde svært ved at opnå grip efter hver genstart og jeg tabte en masse tid og placeringer. Jeg kunne mærke, at der var noget galt med motoren i sving 13 og det var en trist måde at slutte løbet efter sådan en hård kamp. Bilen er hurtig, når vi har de rigtige dæktemperaturer, men når de ikke er der, så har vi massive problemer med grippet. Vi har to ugers test inden Imola, hvor vi forhåbentlig kan løse problemerne.”

Rubens Barrichello sluttede løbet på plads 7 og sagde efter løbet, at

”Det var frustrerende at se Jenson ikke kunne gennemføre løbet. Selv om vi ikke havde farten til at kæmpe hårdt, så var det ærgerligt at se ham udgå på den måde. Jeg havde problemer hele løbet, og det var umuligt for mig at overhale, selv om det lykkedes mig at komme forbi Speed og tage hans plads. Jeg har nu et par point, så nu er min sæson i gang. Jeg tror alle kan se, at vi har en del arbejde foran os under de næste ugers test, hvis vi skal være konkurrencedygtige til starten af Europa sæsonen.