• Forside

Scherzinger ude, resultaterne tilbage (opdateret)

Hvis du undrede dig over, at du ikke har set Nicole Scherzinger på Monza, så er forklaringen ganske simpel. Verdensmesteren Lewis Hamilton har brudt med den sprøde sangsild, og resultaterne er begyndt at komme igen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/9 2009 klokken 19:09

Var det Pussy Cat Dolls-sangsilden, Nicole Scherzinger, der har fordrejet Lewis Hamiltons Formel 1-forberedelser eller er grunden en anden?

Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton er ikke længere et par, og efter bruddet har Lewis Hamilton virket mere sprudlende end tidligere.

Efter sigende skulle Lewis have brudt med Nicole på grund af sangerindens ønske om at blive gift med verdensmesteren, og det sammen med den store fokus fra tabloidaviserne har gjort udfaldet.

Lewis Hamilton får et fortjent kys af kæresten Nicole Scherzinger efter sidste års brasilianske Grand Prix. Nu er de ikke længere sammen.

Scherzinger skulle om to uger have været vært ved det nye ’F1 Rocks’, hvor blandt andet Beyonce og Black Eyed Peas. Hun har nu meldt afbud, og det kan man godt forstå.

En unavngivet kilde fortalte til et tabloidblad:

”Den sidste ting Nicole ønsker nu er at have noget med Formel 1 at gøre - så hun trak sig med det samme ud af F1 Rocks.”

Hvis fraværet af Nicole Scherzinger er årsagen til Lewis Hamiltons tilbagevenden til fronten af gridden, så vil det, underholdningsmæssigt ikke gøre denne skribent noget.

Update: Lewis Hamilton afviser, at han og Nicole er gået fra hinanden.

"Det er noget ***. Vi er stadig sammen," siger han.