• Forside

Irvine: Schumacher har ikke nosser nok!

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 5/1 2006 klokken 13:01

Eddie Irvine har fra sidelinien udtryk sig klart og tydeligt om sin tidligere holdkammerat, Michael Schumacher. Fra den tidligere Formel 1 kører lyder det at Michael Schumacher er for gammel og ikke har det der kræves for at vinde igen.


”Michael Schumacher er oppe imod kørere der er halvt så gamle som ham selv og med dobbelt så meget mod ( Irvine brugte udtrykket: balls, red.) Michael Schumacher har aldrig haft mod. Han var ikke som Senna. Han tager kun beregnet risiko. Han er ikke nogen god pokerspiller”, udtaler Eddie Irvine, men svadaen er slet ikke slut endnu.


”Hans problem er at han ved de to andre gutter har et es, fordi de er i tyverne, så jeg tror det bliver hans svaghed fra nu af. Michael har monopoliseret sporten, men nu har han to gutter der er ligeså hurtige som ham selv”


Ganske modige udtalelser fra en, der ikke selv har opnået nævneværdige resultater i forhold til Michael Schumacher. Hvem sagde rønnebær?


Men hvorom alting er, så står Michael Schumacher med Kimi Räikkönen og Fernando Alonso, der puster kraftigere og kraftigere i nakken på ham. Fernando Alonso puster som den nuværende verdensmester og om Michael Schumacher og Ferrari kan håndtere det pres, ser vi med spænding frem til.