• Forside

Tvivl om ny Ferrari sponsor

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/1 2006 klokken 09:01

Efter det er kommet frem, at Vodafone skifter Formel 1 hold fra næste sæson, har der været mange spekulationer om hvem der skal erstatte dem hos Ferrari.


Et af de hotte navne har været diamant firmaet De Beers. Men nu slår det amerikanske finansmagasin Forbes tvivl om det bliver til noget.


I et interview med Forbes, udtaler en talskvinde fra De Beers til Forbes, at de ikke har planer om at sponsorere noget Formel 1 hold.


”Der er en naturlig sammenhæng mellem diamanter og den verden der omgiver Formel 1,” udtalte Lynne Hori fra De Beers. ”Men vi har ingen intention om at sponsorere noget Formel 1 hold,” tilføjede hun.


Hos Ferrari vil man slet ikke kommentere sagen. ”Vi kommentere ikke spekulationer og rygter,” udtalte en Ferrari talsmand til German Express.


Det store spørgsmål her, er vel, om der overhovedet har været en aftale på vej eller om de to parter bare selv ønsker, at komme med en udmelding når de er k

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.