• Forside

Villeneuve imponeret over Heidfeld

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/1 2006 klokken 23:01

Efter at have kæmpet det meste af 2005, har BMW Saubers canadier, Jacques Villeneuve, tillid til at den nye sæson vil blive betydeligt bliver bedre.


Verdensmesteren fra 1997, Jacques Villeneuve, glæder sig meget til at komme i gang med den nye sæson, og ikke mindst glæder han sig til samarbejdet med sin nye teamkammerat Nick Heidfeld.


”Jeg har egentlig aldrig haft kontakt med Nick tidligere, bortset fra det sædvanlige forretningsmæssige på banen,” udtaler canadieren på teamets officielle hjemmeside.


”Men jeg holder meget af Nicks personlighed, og jeg syntes også, at han er en god kører. Han har faktisk været temmelig imponerende ved et par lejligheder, så jeg glæder mig til at samarbejde med ham.”


Villeneuve har store forventninger til det nye Sauber-team, der sidst i 2005 kom under BMWs vinger. Men han er også klar over, at man må bevare hovedet koldt. Det bliver hårdt slid med test og udvikling i de kommende måneder inden sæsonåbningen i Bahrain.


”Det er vigtigt at være realistisk og tænke på vores udganspunkt,” siger canadieren. ”Sauber sluttede som nr. 8 i konstruktørernes mesterskab i 2005, så der er lang vej endnu.”


”Jeg er dog helt sikker på, at vi kan gøre det betydeligt bedre, men det vil tage tid. Det vigtigste er dog, at kurven går opad,” slutter Villeneuve.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.