• Forside

Ferrari: Bitter følelse

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 2/4 2006 klokken 16:04

For Ferrari blev det en weekend, som skal glemmes hurtigst muligt. Hverken Michael Schumacher eller Felipe Massa nåede i mål, efter at de begge var udgået efter uheld. Nu prøver holdet at se frem mod sit hjemme Grand Prix på Imola banen om tre uger.

Her følger de vigtigste kommentarer fra Ferraris pressemedelelse, vi har modtaget fra pressechef Luca Colajanni:

Jean Todt – Teamchef:

"Det var en weekend, der skal glemmes. At tage hjem uden point er en meget bitter følelse, givet at vi havde alt, hvad der behøvedes for at få succes."

"Denne store skuffelse ændrer ikke vores mål, men den gør det sværere at nå dem. Nu ønsker vi at vise med resultater, at vi har det som det tager at komme tilbage i toppen, startende når vi kører hjemme i Imola."


Jean Todt og Filipe Massa inden løbet i Melbourne.

Michael Schumacher – 17. plads (Udgået: uheld):

"Jeg pressede på til det maksimale for at prøve at lukke hullet til Jenson og komme forbi ham. Sandsynligvis havde han nogle problemer, da han ikke var særlig hurtig. Jeg lagde mig ind bag ham, og uventet fik jeg kraftig understyring og endte op i græsset. Jeg blev nød til at presse på, fordi det var den del af banen, hvor det var muligt at overhale."

"I dag var vores største problem at få dækkene op i arbejdstemperatur, specielt i den første del af løbet, og også fordi der var et par perioder med sikkerhedsbil. Vi havde valgt denne gummiblanding specielt til løbet, og lige så snart der havde opnået den rette temperatur, kørte de godt, hvilket var tydeligt efter pitstoppet."

"I starten var det svært at køre, da dækkene var helt færdige efter, at jeg havde blokeret dem et par gange. Det er klart, at vi har masser at arbejde foran os."


Michael Schumacher venter inden løbet i Melbourne.

Felipe Massa – 22. plads (Udgået: sammenstød)

"Der er ikke meget at sige ... I det første sving, havde jeg (Christian) Klien på min venstre side og (Scott) Speed på min højre. Christian rørte mig, hvilket fik mig til at spinde rundt og trække mod højre, så jeg ramte (Nico) Rosberg og sluttede i barrieren. Der var intet, jeg kunne gøre, da jeg basalt set var en passager i min bil."


Felipe Massa blev klemt under starten – det er Christian Klien til højre for ham i billedet.

"Jeg er utilfreds, da jeg er sikker på, jeg ville have haft et godt løb. Det har været en weekend, der skal glemmes. Nu må vi vende bladet og arbejde, så vi kan være så godt forberedte som muligt til Imola."


Christian Klien involvet i et crash med Felipe Massa


Christian Klien (AUT Red Bull Racing) involvet i et uheld med Felipe Massa (BRA Ferrari) og Nico Rosberg (GER Williams)