Har Toyota F1 fået kniven?

Op til Singapores Grand Prix blev der delt en markant fyreseddel ud til en podiepladsvinder. Både Trulli og Glock er blevet bedt om at søge arbejde andet steds, og Toyota er tydeligvis helt på vej ud af Formel 1.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 28/9 2009 klokken 23:09

Toyota-køreren Timo Glocks flotte andenplads ved Singapores Grand Prix sættes nu i et ganske særligt lys, for hvor let er det lige at geare sig op til en topplacering, når man dagen forinden har fået en fyreseddel?

Aviserne 'Sport Bild' såvel som 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' og 'Bild-Zeitung' bekræfter forløbet, men en talsmand fra Toyota benægter, at der er tale om en direkte fyring.

"Døren er ikke lukket," siger talsmanden og udtrykker, at der mere er tale om en slags fritstilling for begge parter.

Jarno Trulli og Timo Glock - så glade var de.

Glock har dog set skriften på væggen.

"Nu må jeg til at kigge mig omkring. Jeg har flere muligheder og er meget rolig. Nu må vi se hvad der sker i denne uge," siger tyskeren.

Sebastian Vettel var tydeligvis chokeret over nyheden om sin landsmand, men udtalte, at podieplaceringen var det bedste svar, Glock kunne give.

Glocks teamkammerat, Jarno Trulli, svæver også i det uvisse, og al denne usikkerhed sender klare signaler om, at moderselskabet i Japan snart trækker stikket til sit F1-team.

Det eneste alternativ til ovennævnte scenario er, at Toyota er ved at foretage en voldsom oprustning med et nyt kører-lineup.

Men hvem skulle det lige være?

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores Grand Prix, Dagen derpå Loeb tættere på en Formel 1-debut? »