• Forside

Massa tilbage i år?

Den skadede Felipe Massa, der i går vendte ”hjem” til Ferrari, vil ikke udelukke, at han er klar til at komme til start igen i Formel 1 allerede i år. Sidste løb i Abu Dhabi er indenfor rækkevidde.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2009 klokken 15:10

Da Felipe Massa tidligere i år fik en løssluppen fjeder i ansigtet under kvalifikationen til Ungarns Formel 1 Grand Prix, var der ikke mange, som forventede at se den unge brasilianer til start mere i år. De fleste læger og eksperter bakkede op omkring de dystre forudsigelser.

Men nu udtaler Massa selv, at han ikke vil udelukke, at han kan være klar til at køre for Ferrari igen, når Formel 1 feltet indtager den nye bane i Abu Dhabi, som er det sidste løb på årets Formel 1 kalender.

Massa udelukkede dog, at han kunne nå at blive klar til hans Grand Prix på hjemmebanen i Brasilien, om lidt over en uge.

”Jeg ønsker for alt i verden at komme tilbage til Formel 1, men jeg skal passe på ikke at forcere det for meget,” kom det fra Massa. ”At komme tilbage i Brasilien, vil være lige det.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER