• Forside

Kubica til Renault

Det forventes, at Renault vil bekræfte, at Robert Kubica vil køre for det franske hold, når de i morgen holder et pressemøde. Kubica vil således afløse Fernando Alonso, der skifter til Ferrari efter denne sæson

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2009 klokken 13:10

Efter BMW tidligere i år annoncerede, at de trækker sig fra Formel 1 efter denne sæson som en direkte følge af finanskrisen, har der været mange spekulationer fremme om, hvad holdets to kørere så skulle finde på.

Selvom Nick Heidfeld har været den hurtigste af de to i år, er der ikke mange, der har været i tvivl om, at det var Kubica, der stod bedst i markedet af de to.

Mens Heidfeld således fortsat er uden et officielt sæde, selvom han kædes sammen med flere hold, herunder det nye Campos hold og US F1, så peger alt på, at det er Robert Kubica, som først sikrer sig en ny kontrakt.

Under weekendens Grand Prix i Japan, bekræftede Renaults nye midlertidige chef, Bob Bell, at de er meget interesseret i at hyre Kubica til holdet, som afløser for Alonso, en udtalelse der forventes at blive understøttet af en officiel bekræftelse onsdag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER