Kimi ikke til Red Bull

Rygterne om Kimi Räikkönen har været mange siden hans 2010 kontrakt hos Ferrari blev revet over. Et af de seneste har været et skifte til Red Bull, men det benægtes nu.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 10/10 2009 klokken 19:10

Siden Ferrari offentliggjorde Fernando Alonso som den næste holdkammerat til Felipe Massa, har der været mange rygter om finske Kimi Räikkönens næste arbejdsplads.

Det startede for længe siden med et muligt skifte til rally, men Räikkönen har selv udtalt at han ikke er træt af Formel 1.

Derefter gik snakken om et skifte tilbage til hans gamle team, McLaren-Mercedes, et rygte som stadig ikke er dødt, men som er midlertidigt opholdt af nogle lønmæssige uenigheder mellem parterne.

Kimi Räikkönen skal måske køre i disse farver i 2010

Sideløbende har der været tale om en kontakt til Toyota, som er ude efter at lave et nyt kører line-up med en erfaren førstekører, og en mere uprøvet 2. kører. Disse var også ude efter Robert Kubica, men han har i mellemtiden skrevet kontrakt med Renault.

Disse farver er også en mulighed

De seneste stærke vinde der har blæst har nævnt Red Bull. Dette benægtes imidlertid af Kimi Räikkönens manager, Steve Robertson, som fortæller, at den kontakt der har været mellem dem udelukkende har drejet sig om en læskedrik-aftale.

Men tilsyneladende ikke i disse farver.

I så fald kan Mark Webber ånde lettet op, da det var hans sæde der, efter sigende, skulle have været på finske hænder, uagtet at Webbers kontrakt heller ikke er ret gammel, omend fuldt offentliggjort.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams blokerer for at score storsponsor Ferrari ude efter 2012? »