• Forside

Ferrari ude efter 2012?

En kontroversiel kommentar givet af Ferraris præsident, Luca di Montezemolo, slår tvivl om Ferraris fremtid i Formel 1. 2012 kan være det sidste år Ferrari deltager i Formel 1. Kommentaren blev givet til nyhedskanalen TG24.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/10 2009 klokken 13:10

Ferrari har altid været en del af Formel 1, men om det også gælder i fremtiden må vi vente at finde ud af. Den nuværende Concorde-aftale gælder indtil 2012, men hvad der så sker får vi at se. Formel 1, af i dag, er ikke noget Luca di Montezemolo bryder sig om.

Til den Sky Italia-ejede TG24 nyhedskanal udtaler Luca di Montezemolo: ”Vi har en kontrakt, der slutter i 2012, så vi har tid til at overveje, hvad vi så vil.”

Problemet med Formel 1 i dag er, at sporten er blevet ramt af skandaler i hobetal, den er blevet alt for dyr og udviklingen går i en retning, som Ferrari-præsidenten ikke bryder sig om.

Derfor vil Luca di Montezemolo på sigt organisere en arbejdsdag, hvor medierne, sponsorerne og arrangørerne får mulighed for at komme med input og forslag, der kan forbedre den sport, som Luca di Montezemolo selv kalder for ’ekstraordinær’.