• Forside

Summerton tror på US F1-sæde

Den unge amerikanske kører, Jonathan Summerton, tror på et sæde hos det amerikanske US F1 Team. Da han er ung og amerikaner lever han op til den kørerprofil US F1 har sagt de leder efter.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/10 2009 klokken 06:10

Jonathan Summerton, et navn som ikke er specielt kendt i Europa, selv om den 21-årige amerikaner har deltaget i F3 Euro Series, er et realistisk bud på en ung amerikansk kører med en plads hos det amerikanske Formel 1-hold.

Hans navn har man kunne læse flere gange, når man har læst om de to US F1-ledere Ken Anderson og Peter Windsors udtalelser omkring US F1 og Formel 1. Det får Jonathan selv til at tro på en chance.

Hvilket han heller ikke undlader at fortælle til bilmagasinet ’Autoweek’:

”Jeg tror mine chancer er rigtig gode,” siger han.

Jonathan Summerton i Team USA A1 GP-bilen.

Et andet ungt amerikansk navn, der har været sat i forbindelse med et sæde er den nykårede Indy Lights-mester, J.R. Hildebrandt.

Ifølge Jonathan så vil US F1 Team indenfor et par uger annoncere deres kørere for 2010. Skulle Jonathan Summerton ikke være en af de heldige løbskørere, så forventer han mindst en plads som testkører for holdet.

Jonathan Summerton sluttede i går som nummer to i det amerikanske Atlantic-mesterskab. Med lige mange point som den nykårede mester John Edwards, men med en andenplads mindre end Edwards.