• Forside

Donington Park på vej ned

Det engelske Formel 1 Grand Prix er sat til at blive afviklet på Donington Park i 2010, men mere og mere tyder på, at det ikke vil ske. Parken er tæt på konkurs, hvilket sender Formel 1 løbet tilbage til Silverstone.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/10 2009 klokken 12:10

Som vi før har omtalt, har Donington Park store økonomiske problemer.

I dag har ledelsen bag parken meldt ud, at deres forsøg på at rejse ekstra kapital ved at udstede aktier for 135 millioner britiske pund, er slået fejl.

På mandag klokken 12, skal de fremligge en plan for parken, hvis ikke Englands Formel 1-Grand Prix skal falde tilbage til Silverstone med øjeblikkelig virkning.

At Silverstone så tilmed er blevet præsenteret for en 17 år lang kontrakt, gør ikke situationen for Donington Park bedre.

”Der har været en stor positiv interesse for vores aktier, men det samlede indløste beløb har ikke været stort nok til at aktien kunne træde i kraft,” kom det i dag i en pressemeddelelse fra banens ledelse.

Ledelsen melder samtidig ud, at det er en uønsket udvikling, men at det ikke betyder at de ikke vil gøre alt de kan, med de nuværende midler, for at sikre at banen lever op til kravene der er stillet til dem, af Bernie Ecclestone, inden deadline på mandag klokken 12.00 GMT.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER