• Forside

Ingen Donington og ingen Silverstone i 2010?

Med de mange problemer for Donington Park har det ligget i luften, at Silverstone-banen skulle overtage Doningtons plads i næste års Formel 1-sæson. Silverstone har også fået et tilbud fra Bernie Ecclestone, men som altid er der problemer.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/10 2009 klokken 21:10

Bernie Ecclestone har tilbudt Silverstone en kontrakt, hvor de de næste 17 år skulle overtage Doningtons plads i kalenderen, men foreløbig er sagen gået i hårdknude, for som altid er der problemer omkring betalingen.

British Racing Drivers Club (BRDC) som står bag Silverstone vil ikke betale det beløb, som Bernie Ecclestone forlanger. Ecclestone er ligeglad og truer med at fjerne det britiske Grand Prix fra kalenderen.

”Ingen tvinger dem til at tage imod det (tilbuddet, red.).”

Felipe Massa og Bernie Ecclestone

”Dette er forretning. Vi har tilbudt dem en handel. Har vi brug for et britisk grand prix? Nej.”

”Italien er et traditionelt løb, fordi de har altid kørt på Monza. Monaco er en tradition, da de altid har haft den samme bane. England og Frankrig har kørt på tre forskellige baner. De ønsker et discounttilbud fordi det er traditionen.”

”Det er ikke tradition for mig. England er ikke beskyttet.”

Sebastian Vettel vandt det sidste Grand Prix på Silverstone, men vandt han også det sidste britiske Grand Prix?

“Jeg vil gerne have et nyt fly, fordi det er traditionelt, at jeg har haft et i 40 år, men ingen tilbyder mig en billig handel, for det er ikke sådan det foregår.”

Rygterne siger dog, at nogle mellemøstlige finansmænd ønsker at overtage Silverstone og det britiske grand prix. De vil opgradere banen, men hverken BRDC-formanden Damon Hill eller Bernie Ecclestone har snakket med nogen omkring dette.

RELATEREDE NYHEDER